Kan jeg overdrage min konto til en anden?

Overførsel af en konto til en anden er ikke muligt i de fleste tilfælde grundet beskyttelse af privat livet. En konto kan kun overføres med godkendelse af Support Teamet, og kun i det tilfælde at vi ikke har nogle bekymringer for sikkerheden. For tilfældet at du vil overføre din konto, skal du kontakte support teamet,så teamet kan finde ud af om der kan gøres en undtagelse, men vær opmærksom på at i de fleste tilfælde bliver dette afvist. Hvis en overførsel sker uden om support teamet, kan de føre til sanktioner på kontoen.