1. Konto

1. Konto

1. Konto

Hvordan kan jeg slette min konto på kun 1 server?

Gå til indstillinger og tryk på "Slet Konto" knappen.

Du vil være nødt til at skrive din adgangskode for at autorisere sletningen af kontoen på serveren.



Det tager ca 7 dage før en konto er slettet.

Dette vil kun blive udført på den verden du har autoriseret sletningen for.

Eventuelle andre servere hvor du spiller, vil ikke blive slettet og du kan fortsat spille videre på dem.