Tekniske Spørgsmål og Kompibilitet

Tilbage

Nogle af de ting jeg kan gøre på min pc, kan ikke gøres i appen. Hvorfor?

Vi er opmærksom på at der stadig er nogle funktioner vores spillere ønsker at have i appen og vi arbejder på at indføre så mange af dem som muligt. Mens nogle af funktionerne fra browseren stadig er under udvikling, er der andre der sandsynligvis aldrig kan komme derind. Dette virker også den anden vej rundt - Nogle ting kan gøres i appen, men er ikke muligt i browser versionen. Hvis du ønsker at være opdateret med de nyeste ændringer, tjek vores annonceringer og nyheder der er tilgængelige i App Stores.