Tekniske Spørgsmål og Kompibilitet

Tilbage

Hvorfor modtager jeg ikke længere push notifikationer?

Der er visse omstændigheder hvor app notifikationer ikke altid virker og de fleste af dem kan vi ikke påvirke direkte.

Da årsagen til manglende notifikationer kan være meget forskellige fra enhed til enhed, operativ system og spiller opførsel, så har vi nogle tips herunder på hvordan du kan genaktivere dine app notifikationer:

• Tjek om notifikationerer aktiveret i app indstillingerne ( Indstillinger - Push notifikationer)
    Appen kan kun vise notifikationer, hvis disse er aktiveret i appen, så tjek dem du vil have notifikation for.

• Tjek notifikations indstillinger på din mobil. De er normalvis placeret i App- eller Notifikations indstillinger sektionen på din enhed.
    Hvis notifikationer er deaktiverede fra enhedens side, kan Grepolis ikke modtage nogle notifikationer i appen.
  • Vælg din foretrukne spille verden og sikre dig at logge ind af og til.  Signaler(Hjerteslag) fra spillet er påkrævet med intervaller for at bekræfte at notifikationerne skal sendes til dig. Hvis ikke du gør det inden for en tidsperiode, er der en chance for at notifikationen ikke går igennem.
    Hvor notifikationer kan blive aktiveret på flere servere, så bliver chancen for at få dem mindre pålidelig og jo længere tid der er gået fra login på disse verdener, jo mindre er chancen. Vi anbefaler at vælge 1 hoved verden og logge ind mindst 1 gang hver 24 timer, for at holde en stadig notifikation.

• Tjek strømspare tilstanden på din enhed og tjek om der kan laves undtagelser for apps der kører i baggrunden.
    De fleste mobil operativ systemer giver ekstra strømspare indstilling. Desværre har de en tendens til at begrænse aps der kører i baggrunden, for at spare på batteriet. Grepolis appen skal kunne køre i baggrunden for at kunne give push Notifikationer.

• Sikre dig at din enhed er forbundet med Google Play eller Game Center services. På Android enheder, sikre dig at Google Play er opdateret.
    Du behøver en aktiv forbindelse på din enhed for at kunne modtage Notifikationer.

• Hviis intet af det overstående virker, så slet og geninstaller Grepolis appen. Sikre dig at Cache og Cookie bliver slettet fra enheden, før geninstallation.