Τρόπος Παιχνιδιού

Τρόπος Παιχνιδιού

Πίσω

Πότε κλείνει ένας κόσμος οριστικά; Ποιες είναι οι προϋποθέσεις;

Αν ένας κόσμος έχει 300 ή λιγότερους ενεργούς παίχτες, θα εμφανιστεί μια αντίστροφη μέτρηση 28 ημερών μέχρι το κλείσιμο.

Κυριαρχία και Όλυμπος: Μόλις μια συμμαχία κερδίσει την τελική φάση, ο κόσμος μπαίνει σε περίοδο ειρήνης που διαρκεί 14 ημέρες. Μόλις τελειώσει η ειρήνη, ο κόσμος κλείνει.

Κόσμοι Θαυμάτων (Νέο Σύστημα):Μόλις μια συμμαχία κερδίσει την τελική φάση (συμπλήρωση 4/7 θαύματα), η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του κόσμου ξεκινάει. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις του κόσμου αυτό είναι 15-60 ημέρες, είτε για να πολεμήσετε για τα ολοκληρωμένα θαύματα είτε για τα υπόλοιπα 3. Μόλις τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση ο κόσμος μπαίνει σε περίοδο ειρήνης που διαρκεί 14 ημέρες. Μόλις τελειώσει η ειρήνη, ο κόσμος κλείνει.

Κόσμοι Θαυμάτων (Παλαιό Σύστημα) : Στους κόσμους με το παλιό σύστημα, το κλείσιμο του κόσμου εξαρτάται επίσης από τον αριθμό των ενεργών παιχτών. Μόλις μια συμμαχία κερδίσει την τελική φάση (συμπλήρωση 4/7 θαύματα) ο αριθμός των ενεργών παιχτών ελέγχεται καθημερινά. Αν αυτός ο αριθμός πέσει στους 300 ή παρακάτω η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά. Μετά από 28 ημέρες ο κόσμος κλείνει. Δεν υπάρχει περίοδος ειρήνης σε αυτή την περίπτωση.


Επιλογή γλώσσας