Tapahtumat

Tapahtumat

Takaisin

Jumalalliset koettelemukset -tapahtuma - Opastusohjelma


Tervetuloa kuolevainen!    

Jumalat päättivät haastaa sinut todistamaan olevasi heidän jumalallisten lahjojensa arvoinen. Kohtaa heidän haasteensa tässä erityisessä lyhyessä tapahtumassa, niin sinut palkitaan runsaasti.

Katso tämä video ja lue alla oleva artikkeli oppiaksesi kaiken, mitä sinun tulee tietää tästä upouudesta tapahtumasta!




Jumalat ovat kehittäneet erilaisia haasteita testatakseen kykyjäsi. Valitse viisaasti, mitkä hyväksyt.

Jokaisessa haasteessa on tehtävä jokin pelitoiminto, kuten tiettyjen yksiköiden värvääminen, rakennusten rakentaminen tai tietyn loitsun langettaminen. Tarkista tehtävän kuvaus haasteen työkaluvihjeestä. Jokaisesta ratkaisemastasi haasteesta palkitaan teho- ja kokemuspisteillä (EP)! Mitä vaikeampi haaste on, sitä enemmän pisteitä saat sen ratkaisemisesta. Vain alkaneet haasteet lasketaan.


Päivittäisiä haasteita on 2. Ne on suoritettava päivän kuluessa saadaksesi palkinnot. Voit halutessasi korvata molemmat haasteet uusilla, mutta hinta nousee joka kerta, kun vaihdat ne.

Päivittäisten haasteiden lisäksi käynnissä on 6 haastetta. Sinulla on aikaa suorittaa nämä tehtävät tapahtuman loppuun asti. Kun olet suorittanut 3 jatkuvaa haastetta, voit korvata kaikki 6 ilmaiseksi. Voit myös vaihtaa ne kaikki milloin tahansa, mutta sitten taas nousevalla hinnalla.
 
Todellinen haaste on saada kaikki 7 pääpalkintoa. Voit saada ne vain kerran. Niiden avaamiseksi sinun on kerättävä tarpeeksi teho- ja kokemuspisteitä. Etsi haasteita, jotka ovat sinun saavutettavissasi, ja antavat mahdollisimman paljon pisteitä.
 
Huomaa, että sinulla voi olla vain 2 aktiivista tehtävää kerrallaan: päivittäinen haaste ja jatkuva haaste. Jos haaste tulee liian vaikeaksi, voit osoittaa pienen kunnianosoituksen jumalille vähentääksesi vaaditun tehtävän määrää 25%.
 
Huomaa, että tapahtuma kestää vain 7 päivää, joten muista kerätä mahdollisimman paljon pisteitä ja lunastaa sinua odottavat jumalalliset suurpalkinnot!
 


Valitse kieli