Cikk

Hogy tudom a fiókomat csak egy világon törölni?

Azon a világon, amelyről törölni szeretnéd a fiókod, menj a "Beállítások" "Fiók törlése" fülre. Meg kell adnod a jelszavadat, hogy engedélyezd a törlési eljárást. 

Nagyjából 7 nap kell ahhoz, hogy a folyamat végbe menjen. Ez csak azon a világon törli a fiókot, ahol a törlést kezdeményezted. A fiók maga és a többi világon lévő folyamatok nem fognak törlésre kerülni.