Hvordan kan jeg endre mitt passord?

Åpne Innstillinger-vinduet, gå til kategorien Endre passord og klikk på "Be om nytt passord" -knappen.

En melding vil bli sendt til e-posten din. Klikk på lenken som følger med i meldingen og sett inn ditt nye passord.

Hvis du er koblet via Facebook, er dette ikke et alternativ. Du kan imidlertid bruke den glemte passordmekanismen for å opprette et nytt passord hvis du har en e-postadresse aktiv.

Skulle du trenge hjelp, vennligst kontakt vårt support team.