Artikkel

Hvordan kan jeg slette min konto bare på 1 verden?

I verden som du ønsker å slette kontoen din for, gå til "Innstillinger" og deretter til "Slett konto" -fanen. Du må skrive inn passordet ditt for å godkjenne slettingen av kontoen din.

Det tar omtrent 7 dager for kontoen blir slettes. Dette vil imidlertid bare slette kontoen i verden du godkjente slettingen for. Den samlede spillkontoen og fremdriften i andre verdener vil ikke bli berørt av dette.