Premium

Tilbake

Jeg har kjøpt gull eller andre pakker inne i spillet, men har ikke mottatt det. hva gjør jeg?

Vi beklager virkelig ulempen. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 5 dager for deg å motta gullet.

Hvis du fortsatt ikke har mottatt gullet eller varene dine, må du ta kontakt med oss, og vi vil sørge for å løse problemet. For å øke hastigheten på behandlingen av forespørselen din, vennligst sørg for å inkludere all slags informasjon som kan hjelpe oss med å spore kjøpet, f.eks. hvilken betalingsmetode og leverandør ble brukt, hva du kjøpte, hvilket som helst bekreftelsesnummer, et skjermbilde av betalingsbekreftelsen, etc.