5. Premium

5. Premium

5. Premium

Jeg kjøpte gull, men jeg sluttet å spille i mellomtiden. Vil jeg miste gullet mitt når jeg logger på igjen?

Nei, du vil ikke miste gullet ditt. Alle kjøpte gull er koblet til spillkontoen og forblir der, med mindre kontoen blir slettet ved brukers forespørsel.


Vær oppmerksom på at rådgivere vil fortsette å gjøre sitt arbeid selv i ditt fravær. Hvis du aktiverte den automatiske utvidelsen av tjenestene sine, vil du fortsette å betale for deres tjenester og gullet ditt vil bli brukt tilsvarende.