8. Övrigt

8. Övrigt

Tillbaka

Kan jag använda material från spelet för YouTube etc.?

Toleransredogörelse för videoinnehåll

Detta formulär skapades för de som vill skapa videoinnehåll från våra spel. Genom att fylla i det här formuläret skapas ett personligt uttalande om tolerans för personens Twitch, YouTube eller annan livestreaming eller video-on-demand-plattformskanal. Detta formulär täcker alla spel utvecklade och publicerade av InnoGames.


Det är viktigt att komma ihåg att InnoGame inte kommer att stödja den skapande personen i händelse av ett anspråk från tredje part mot nämnda videor. Sådana anspråk kan leda till radering av skapat videoinnehåll om våra spel.Toleransredogörelse för grafiskt innehåll

Om man vill använda grafik från våra spel för sina egna profiler eller icke-kommersiella webbplatser, är detta formuläret att fylla i. Att fylla i formuläret kommer att ge personen i fråga ett personligt uttalande om tolerans för användningen av vår grafik från alla spel som utvecklats och publicerats av InnoGames.


Man måste komma ihåg att InnoGames inte kommer att delta i att lösa eventuella anspråk från tredje part mot användningen av en grafik på profiler/hemsidor/etc. I värsta fall kan en person som använder vår grafik bli ombedd att ta bort eller ta bort innehållet.


Dessutom tillåter detta formulär INTE skapandet av härledda verk inspirerade av vår grafik. Om man ändå vill skapa dessa, vänligen kontakta info@innogames.com.

Relaterade artiklar
Välj språk