Övrigt

Tillbaka

Jag har förlorat mitt diplom för en vunnen värld. Går det att få ett nytt?

Certifikat skickas till e-postadressen kopplat till ditt konto när du van världen. Vänligen kolla din inbox och se om du kan hitta det. Om du inte gör det kan du:

• Kontakta supporten
  • Ge os en länk från hall of fame med ditt användarnamn och lista på vinnare. Du kan hitta hall of fame på skärmen där du väljer värld när du loggar in.
  • Vänta på att supporten svarar. Vidare information kan behövas.