Tekniska fel och kompabilitet

Tillbaka

Visa saker jag kan göra på datorn kan jag inte göra i appen.

Grepolisappen är utformad som en kompanjon till webbläsarversionen och ersätter den inte, därför finns inte alla funktioner.

Appen utvecklas fortfarande och vi jobbar på att implementera funktioner hela tiden.Däremot så kan vissa komplexa funktioner inte göras och därför inte introduceras till appen. Vänligen försök spela webbläsarversionen för att få tillgång till allt spelet har att erbjuda.