Tekniska fel och kompabilitet

Tillbaka

Varför får jag inte pushnotifikationer på mobilappen?

Det finns flera anledningar till att det kan sluta fungera och vissa saker kan vi inte styra över.

Anledningen för det kan vara många och beroende på enheter, operativsystem, spelare med mera. Här kommer en lista med lite tips och tricks:

• Kolla så push-notifkationer är på i appen i inställningar. Appen kan bara visa notifikationer om det tillåtes.Kontrollera att du har det på för allt du vill få notifikationer om.
  • Kolla notifikationsinställningar i telefonen. Det finns oftast på app- eller notifikationsinställningar och kan slås på och av. Kolla för Grepolisappen.
  • Välj den spelvärld du vill ha notifikationer för och logga in regulärt. Signaler från spelet krävs med jämna intervaller för att notifikationer ska skickas. Om du inte loggar in ofta nog kan notifikationer ibland inte skickas. Det kan triggas för flera världar, men vi rekommenderar att du bestämmer du för en värld för att hålla det konsist och loggar in minst en gång om dagen.
  • Kolla energisparläge och om det sätnger av notifikationer eller tillåter appar att köras i bakgrunden. Energisparläge brukar begränsa appar och det kan göra att pushnotifikationer inte skickas som de ska.
  • Kontrollera att du är kopplad till Google Play eller Game Center. På Android, var noga med att Google Play är uppdaterat. Du behöver en aktiv anslugning för att få notifikationer.
  • Om inget ovan hjälper, avinstallera appen och installera den igen. Var noga med att ditt operativsystem är uppdaterat så fort det finns nya uppdateringar.