Nákupy v aplikaci

Nákupy v aplikaci

Zpět

Provedl jsem nákup prostřednictvím App Store, ale neobdržel jsem ho. Co můžu dělat?

Je nám líto, že máte problémy s nákupem. Ve výjimečných případech se bohužel může stát, že neobdržíte to, co jste si koupili při nákupu pomocí mobilního zařízení. Příčinou může být například ztracené nebo nestabilní internetové připojení Vašeho mobilního zařízení během procesu platby. Ale nebojte se, pomůžeme Vám získat to, co jste si koupili.

Pokud jste si v Lost Survivors koupili Pískové dolary, balíček nebo jakýkoli jiný nákup v aplikaci, ale nic jste neobdrželi, můžete provést několik kroků sami:

1. Jednoduše otevřete obchod v aplikaci znovu; pak můžete produkt získat.
2. Pokud to váš problém nevyřeší, zavřete aplikaci a spusťte ji znovu.

Takto správně zavřete Lost Survivors v systému iOS 11 nebo novějším:

  1. Stiskněte dvakrát tlačítko Domů. Uvidíte malé náhledy vašich nedávno použitých aplikací.
  2. Přejetím doprava vyhledejte aplikaci, kterou chcete zavřít.
  3. Přejetím nahoru po náhledu aplikace ji zavřete.
Pokud restartování hry nepomohlo, kontaktujte náš tým podpory. Můžete to udělat pomocí tlačítka nad nebo pod tímto článkem. Při vytváření ticketu poskytněte snímek obrazovky s potvrzením (účtem) poskytnutým iTunes. Jak najít historii nákupů v iTunes, zjistíte zde.

Poznámka: Pokud je transakce stále zobrazena jako „Čeká na vyřízení“, bohužel vám zatím nemůžeme pomoci a budeme muset počkat, až Apple nákup zpracuje.

Každá transakce v naší hře prochází iTunes (nebo Google, pokud hrajete na zařízení Android). Pokud se tedy při pokusu o nákup v aplikaci budete nadále potýkat s problémy, jako jsou odmítnuté platby nebo neplatný účet, musíte kontaktovat přímo iTunes (Apple).

Chcete-li získat další informace od podpory společnosti Apple, prosím klikněte zde.
Výběr jazyka