Nákupy v aplikaci

Nákupy v aplikaci

Zpět

Objednal jsem si produkt prostřednictvím Obchodu Play, ale neobdržel jsem ho. Co můžu dělat?

Je nám líto, že máte problémy s nákupem. Ve výjimečných případech se bohužel může stát, že neobdržíte to, co jste si koupili při nákupu pomocí mobilního zařízení. Příčinou může být například ztracené nebo nestabilní internetové připojení Vašeho mobilního zařízení během procesu platby. Ale nebojte se, pomůžeme Vám získat to, co jste si koupili.

Pokud jste si zakoupili Pískové dolary, balíček nebo jakýkoli jiný nákup v aplikaci v Lost Survivors prostřednictvím Obchodu Google Play, ale nic vám nepřišlo, můžete provést několik kroků sami:

1. Jednoduše otevřete obchod v aplikaci znovu; pak můžete produkt získat.
2. Pokud to váš problém nevyřeší, zavřete aplikaci a spusťte ji znovu. Chcete-li to provést, vynuceně ukončete hru pomocí Nastavení zařízení -> Správce aplikací.

Pokud zavření herní aplikace nepomohlo, kontaktujte náš tým herní podpory. Můžete to udělat pomocí tlačítka nad nebo pod tímto článkem.

Abychom mohli prozkoumat stav vašeho nákupu, budeme potřebovat číslo objednávky (začíná GPA. **), které najdete na potvrzení, které obdržíte e-mailem od společnosti Google. Zkopírujte prosím číslo GPA do textu nebo udělejte snímek obrazovky a přiložte jej ke svému tiketu. V případě potřeby se můžete dozvědět více o své historii nákupů prostřednictvím služeb Google, přesněji prostřednictvím tohoto odkazu.

Poznámka: Bez čísla objednávky není možné platbu prověřit ani vracet žádné položky.

Každá transakce v naší hře prochází Google Play (nebo iTunes, pokud hrajete na zařízení iOS). Pokud se tedy při pokusu o nákup v aplikaci budete nadále potýkat s problémy, jako jsou odmítnuté platby nebo neplatný účet, musíte kontaktovat přímo společnost Google.

Chcete-li získat další informace od společnosti Google, prosím klikněte zde.
Výběr jazyka