In-app aankopen

Terug

Ik heb een aankoop gedaan in de Play Store maar dit niet gekregen. Wat moet ik doen?

Het spijt ons dat je problemen ervaart met je aankoop. In uitzonderlijke situaties kan het voorkomen dat je jouw aankoop niet krijgt wanneer je die aankoop met een mobiel apparaat doet. Dit kan bijvoorbeeld komen door het verliezen van je internetverbinding of wanneer die gedurende het aankoopproces onstabiel is geweest. Maar geen zorgen; wij helpen je zodat je alsnog krijgt waar je voor betaald hebt.

Wanneer je zanddollars, een bundel of andere in-app aankoop hebt gedaan in Lost Survivors maar niets hebt ontvangen, kan je de volgende stappen volgen:

1. Open de in-app shop opnieuw - wellicht krijg je dan wel je aankoop.
2. Mocht dit niet helpen, sluit de app dan en start deze opnieuw. Dit doe je door onder je apparaat instellingen voor applicatiebeheer te kiezen en de app geforceerd te stoppen

Mocht de app herstarten niet geholpen hebben, neem dan contact op met het supportteam. Je kan de knop boven of beneden dit artikel hiervoor gebruiken.

Om een onderzoek te starten naar de status van je bestelling, hebben we je bestelnummer nodig (dat begint met GPA.**), die je kan vinden op de factuur die je van Google ontvangen hebt.
Deel alsjeblieft je bestelnummer met ons via deze supportaanvraag, zodat we meer informatie kunnen geven over je situatie. Je kan, indien nodig, meer informatie over je bestelgeschiedenis bij Google bekijken via de volgende link: activiteit.

Let op: Zonder het bestelnummer kunnen we je helaas niet verder helpen.

Elke transactie in ons spel gaat via Google Play (of iTunes wanneer je een iOS apparaat gebruikt). Daarom zal je Google direct moeten benaderen wanneer je problemen blijft ervaren, zoals geweigerde betalingen of ongeldige rekening.

Voor meer informatie over Apple support kan je hier drukken.