In-app aankopen

Terug

Waarom veranderen de prijzen in de winkel?

Af en toe zie je prijzen in onze spellen veranderen, afhankelijk van je valuta. Helaas gaat in de huidige economische situatie de prijs meestal omhoog , maar hij kan ook omlaag gaan.

Deze veranderingen gebeuren meestal als gevolg van schommelingen in de wisselkoersen, veranderingen in de prestaties van de lokale economieën en andere factoren buiten onze controle.

Om up-to-date te blijven met internationale marktontwikkelingen, moeten de prijzen van onze aanbod af en toe aangepast worden in bepaalde regio's, gebaseerd op veranderingen in belastingen en buitenlandse wisselkoersen die hierboven werden vermeld, evenals veranderingen die worden aangebracht door de bedrijven die eigenaar zijn van de mobiele winkels waar onze spellen worden gepubliceerd.

We streven er altijd naar om ervoor te zorgen dat onze prijzen voor de gameplay betaalbaar blijven voor zoveel mogelijk spelers, terwijl we ook een hoogwaardige, eerlijke en concurrerende game-ervaring bieden voor iedereen.