6. Nákupy v aplikaci

6. Nákupy v aplikaci

Zpět

Objednal jsem si produkt přes App Store, ale neobdržel jsem ho. Co mám dělat?

Velice nás mrzí, že máte problémy s uskutečněním nákupu. Ve výjimečných případech se může stát, že neobdržíte to, co jste si zakoupil přes mobilní zařízení. Příčinou může být ztracené nebo nestabilní internetové připojení vašeho mobilního zařízení během procesu platby. Ale nebojte, pomůžeme vám získat to, co jste si zakoupil.


Pokud jste si v Rise of Cultures zakoupil drahokamy, balíček nebo jste provedl jakýkoliv jiný nákup v aplikaci a nic vám nepřišlo, můžete provést několik kroků:

1. Jednoduše otevřete obchod v aplikaci znovu, můžete tak produkt získat.
2. Pokud to váš problém nevyřešilo, zavřete aplikaci a znovu ji následně spusťte.

Zde je návod, jak Rise of Cultures správně zavřít v iOS 11 nebo vyšším:

  1. Stiskněte 2x domovské tlačítko. Zobrazí se vám malé náhledy nedávno použitých aplikací.
  2. Přejetím doprava vyhledejte aplikaci, kterou chcete zavřít.
  3. Přejetím prstem nahoru po aplikaci ji zavřete..
Pokud restart hry nepomohl, kontaktujte naši herní podporu. Tento krok můžete učinit kliknutím na tlačítko nad nebo pod tímto článkem. Při zasílání ticket zprávy na herní podporu nezapomeňte nahrát snímek obrazovky s potvrzením o zaplacení od iTunes. Jak najít historii nákupů v iTunes se dozvíte zde.

Poznámka: Pokud je vaše transakce ve stavu "Čeká na vyřízení", bohužel vám zatím nemůžeme pomoci a musíte počkat až společnost Apple vaši transakci zpracuje.

Každá transakce v naší hře prochází přes iTunes (nebo Google, hrajete-li na Android zařízení). Pokud se tedy při pokusu o nákup budete potýkat s problémy, jako je odmítnutá platba či neplatný účet, je nutné kontaktovat přímo iTunes.

Chcete-li získat od podpory společnosti Apple více informací, klikněte zde.
Výběr jazyka