6. Nákupy v aplikaci

6. Nákupy v aplikaci

Zpět

Objednal jsem si produkt přes Obchod Play, ale neobdržel jsem ho. Co mám dělat?

Velice nás mrzí, že máte problémy s uskutečněním nákupu. Ve výjimečných případech se může stát, že neobdržíte to, co jste si zakoupil přes mobilní zařízení. Příčinou může být ztracené nebo nestabilní internetové připojení vašeho mobilního zařízení během procesu platby. Ale nebojte, pomůžeme vám získat to, co jste si zakoupil.

Pokud jste si v Rise of Cultures zakoupil drahokamy, balíček nebo jste provedl jakýkoliv jiný nákup přes Google Play a nic vám nepřišlo, můžete provést několik kroků:

1. Jednoduše otevřete obchod v aplikaci znovu, můžete tak produkt získat.
2. Pokud to váš problém nevyřešilo, zavřete aplikaci a spusťte ji znovu. Vynuceně můžete aplikaci uzavřít přes Nastavení zařízení -> Správce aplikací.

Pokud zavření aplikace hry nepomohlo, kontaktujte naši herní podporu. Tento krok můžete učinit kliknutím na tlačítko nad nebo pod tímto článkem

K prověření vaší stavu vašeho nákupu budeme potřebovat číslo vaší objednávky (začínající GPA.**), které naleznete na potvrzení o zaplacení, jenž jste obdržel emailem od společnosti Google. Zkopírujte prosím GPA číslo nebo vložte celé potvrzení jako přílohu k vaší ticket zprávě. Pokud potvrzení o nákupu nemáte, můžete jej dohledat v historii vašich nákupů. Návod k tomu naleznete zde.

Poznámka: Bez čísla objednávky není možné dohledat ani vrátit jakékoliv zakoupené položky.

Každá transakce v naší hře prochází přes Google Play (nebo iTunes, hrajete-li na iOS zařízení). Pokud se tedy při pokusu o nákup budete potýkat s problémy, jako je odmítnutá platba či neplatný účet, je nutné kontaktovat přímo Google.

Chcete-li získat od podpory společnosti Google více informací, klikněte zde.
Výběr jazyka