2. Základní tipy

2. Základní tipy

Zpět

Sezónní propustka

Co je to Sezónní propustka?

Sezónní propustka je funkce v Rise of Cultures, kde plníte v rozmezí zhruba 1 měsíce různé úkoly a procházíte jednou nebo dvěma cestami za odměnami.

Jaké druhy úkolů mě čekají?

Abyste mohli pokračovat v sezóně, budete muset plnit úkoly.
Prvním typem úkolů jsou denní úkoly, které jsou poměrně snadno řešitelné a čekají na vás vždy 3 za den.
Druhým typem jsou úkoly vyzyvatele - začnete vždy se 2 z nich a každý den vám přibude další. Hromadí se a vy máte čas je vyřešit do konce sezóny. Jsou to vždy bitvy nebo vyjednávání.
Třetím a posledním type jsou sezónní úkoly. Každé tři dny obdržíte jeden nový a také máte čas je splnit až do konce sezóny. Tyto úkoly však mohou být o něco náročnější.

Jak mohu provádět pokrok?

Za každý splněný úkol postoupíte blíže k dalšímu checkpointu
V horní části obrazovky vidíte, kdy můžete postoupit na další. Během celé sezóny můžete narazit až na 25 checkpointů.

Co mohu vyhrát?

Své odměny si můžete prohlédnout v přehledu odměn. Volný lístek vám zajistí získat vše, co je k dispozici.
Chcete-li však za stejné úsilí získat ještě více, můžete si zakoupit Zlatý lístek, který zůstává v platnost po celou sezónu. Pokud získáte zlatý lístek později, získáte také jakoukoliv odměnu za zlatý lístek z již dokončených checkpointů.

Každá sezóna má své specifické téma, což znamená, že je možné získat evoluční žetony, stejně jako různé sady s přizpůsobením ze starších událostí.
K dispozici budou také odměny, které jsou specifické pro sezónní propustku, jako je Velkolepá zahrada - nová evoluční budova, která poskytuje pracovníky, výzkumné body a posiluje kulturu či nová sběratelská budova Velitelská věž, kde můžete rekrutovat velitele žoldáků.



Shlédněte naše video na YouTube a dozvíte se o sezónní propustce více!
Video zde: 
https://innogam.es/RoC-SeasonPass




Výběr jazyka