Nákupy v aplikaci

Nákupy v aplikaci

Zpět

Objednal/a jsem si produkt skrze Play Store, ale nic jsem nedostal/a. Co mám dělat?

Je nám velmi líto, že máte problémy s dokončením vašeho nákupu. Ve výjimečných případech se bohužel může stát, že při nákupu pomocí mobilního zařízení neobdržíte to, co jste si zakoupili. To může být například způsobeno ztrátou nebo nestabilním internetovým připojením vašeho mobilního zařízení během procesu platby. Ale nebojte se, pomůžeme vám získat to, co jste si zakoupili.

Pokud jste zakoupili drahokamy, balíček nebo jakýkoli jiný nákup v aplikaci Sunrise Village prostřednictvím obchodu Google Play, ale nic jste neobdrželi, můžete sami provést několik kroků:

  1. Jednoduše znovu otevřete obchod v aplikaci; pak můžete získat zakoupený produkt.
  2. Pokud to váš problém nevyřeší, zavřete aplikaci a spusťte ji znovu. Chcete-li tak učinit, vynuťte zastavení hry prostřednictvím Nastavení zařízení > Správce aplikací.

Pokud zavření aplikace nepomohlo, kontaktujte prosím náš tým herní podpory. Můžete to udělat pomocí tlačítka nad nebo pod tímto článkem.

Abychom mohli prozkoumat stav vaší objednávky, budeme potřebovat číslo objednávky (začínající GPA.**), které najdete na faktuře, kterou obdržíte e-mailem od společnosti Google. Zkopírujte prosím číslo GPA v textu nebo prostřednictvím snímku obrazovky a přiložte jej k tiketu. V případě potřeby se o své historii nákupů můžete dozvědět více prostřednictvím služeb Google, přesněji přes tento odkaz.

Poznámka: Bez čísla objednávky není možné produkty sledovat ani vracet.

Každá transakce v naší hře prochází přes Google Play (nebo iTunes, pokud hrajete na iOS zařízení). Proto musíte kontaktovat přímo Google, pokud budete mít při pokusu o nákup v aplikaci stále problémy, jako jsou odmítnuté platby nebo neplatný účet.

Chcete-li získat další informace od společnosti Google, prosíme klikněte zde.
Výběr jazyka