Nákupy v aplikaci

Nákupy v aplikaci

Zpět

Provedl/a jsem objednávku skrze App Store, ale nic jsem neobdržel/a. Co mám dělat?

Je nám velmi líto, že máte problémy s nákupem. Ve výjimečných případech se bohužel může stát, že při nákupu pomocí mobilního zařízení neobdržíte to, co jste si zakoupili. To může být například způsobeno ztrátou nebo nestabilním internetovým připojením vašeho mobilního zařízení během procesu dokončování objednávky. Ale nebojte se, pomůžeme vám získat to, co jste si koupili.


Pokud jste si zakoupili diamanty, balíček nebo jakýkoli jiný nákup v aplikaci Sunrise Village, ale nic jste neobdrželi, můžete sami provést několik kroků:

  1. Jednoduše znovu otevřete obchod v aplikaci; pak můžete získat produkt.
  2. Pokud to váš problém nevyřeší, zavřete aplikaci a spusťte ji znovu.

Takto lze účinně ukončit aplikaci Sunrise Village na iOS 11 nebo vyšším:

Dvakrát stiskněte tlačítko Domů. Uvidíte malé náhledy naposledy použitých aplikací.
Přejetím prstem doprava vyhledejte aplikaci, kterou chcete zavřít.
Přejetím prstem nahoru po náhledu aplikace ji zavřete.
Pokud restartování hry nepomohlo, kontaktujte náš tým herní podpory. Můžete to udělat pomocí tlačítka nad nebo pod tímto článkem. Při vytváření tiketu pro herní podpory zašlete prosím screenshot faktury od společnosti iTunes. Zde se dozvíte, jak najít historii nákupů v iTunes.

Poznámka: Pokud je transakce stále zobrazena jako „Čekající na vyřízení“, bohužel vám zatím nemůžeme pomoci a budeme muset počkat, než Apple nákup zpracuje.

Každá transakce v naší hře prochází přes iTunes (nebo Google, pokud hrajete na zařízení Android). Proto musíte kontaktovat iTunes přímo, pokud máte při pokusu o nákup v aplikaci stále problémy, jako jsou odmítnuté platby nebo neplatný účet.

Chcete-li získat další informace od podpory společnosti Apple, klepněte prosím sem.
Výběr jazyka