Základní tipy

Základní tipy

Zpět

Zvířata v Sunrise Village

V naší krásné Sunrise Village budete mít šanci objevit a setkat se s úžasnými zvířaty, díky kterým bude plnění úkolů ve vašich dobrodružstvích mnohem jednodušší. Jak budete postupovat do různých úrovní a budete odkrývat mlhu, najdete různé pastviny se zvířaty, která se nemohou dočkat, až vás potkají a budou součástí vaší vesnice! Každá pastvina bude mít bedny na krmení Můžete mít slepice, krávy, prasata a ovce. Všechna tato zvířata vám poskytnou různé zdroje, které vám pomohou rozvíjet vaši vesnici! Jakmile zvířata odemknete, budete mít možnost si zakoupit další prostřednictvím menu Budovy.
 
Zvíře
Produkt
Vyžadovaná úroveň
1
3
21
25
                                                                           
 
V různých časech vaše zvířata dostanou hlad a budou potřebovat krmení, aby mohli začít nový produkční cyklus. Ale nedělejte si starosti! Stačí navštívit vaši kamarádku Janu Mlynářovou v jejím mlýně. Jana vám pomůže připravit jídlo pro vaše zvířata. Nezapomeňte Janě přinést všechen potřebný materiál, který potřebuje k přípravě krmiva pro zvířata.
 
Zvíře
Krmení
Vyžaduje se
9x
9x
 5x 
3x
3x
9x
4x
9x

                                               
 
Po vyzvednutí produktu od Jany bude tento produkt uložen ve vašem úložišti. Chcete-li nakrmit svá zvířata, jednoduše klepněte na jednu z beden na krmení a krmení přetáhněte. Jakmile vaše zvířata obdrží krmivo, zahájí svůj produkční cyklus. Každé zvíře bude potřebovat různé množství času na dokončení výroby. Provozování farmy však může být někdy náročné a možná budete potřebovat získat různé živočišné zdroje mnohem rychleji. Nebojte se! K okamžitému dokončení výroby můžete použít „Přesýpací hodiny“ a/nebo diamanty.
 
                               
Produkt
Výrobní doba
8 minut
10 minut
20 minut
30 minut
Urychlení pomocí přesýpacích hodin
Diamanty

 
Po vyrobení 3 produktů si naši zvířecí kamarádi dají pauzu a pozastaví výrobu, dokud produkt není vyzvednut. Naše zvířata se mohou vyčerpat a budou muset spát, aby znovu získala své síly. Každé zvíře může vyprodukovat pouze maximální počet produktů, než bude muset obdržet pečovatelský balíček, aby se obnovila jeho síla. Pokud je dosaženo maximálního produkčního cyklu, zvířata nezahájí nový produkční cyklus. Po dokončení každého výrobního cyklu vám zvířata před zaslouženým odpočinkem dají energii zdarma. Použijte speciální balíčky na probuzení vašich zvířat. Když se vaše zvířata probudí, dostanou hlad a před zahájením výroby zkonzumují 1 porci dostupného krmiva. Ujistěte se, že máte k dispozici dostatek krmiva pro vaše milovaná zvířata!
 
                              
Zvíře
Maximální množství produktů

16
24

10
14
Energie po dokončení max. výrobního cyklu
3
12 
18 
22
Náklady na pečovatelský balíček
300 
500
2000
3500

 
Potřebujete naléhavě více produktů pro dokončení objednávky nebo úkolu? Nezapomeňte, že můžete použít diamanty ke zrychlení produkce vašeho zvířete. Posílená zvířata vyrobí za stejnou dobu dvojnásobné množství zboží. U takto posíleného zvíře se zobrazí, že může vyprodukovat maximálně 3 kusy produktů, ale po sebrání se vám připíše 6 produktů. Podobně získáte na konci produkce dvojnásobek energie z posíleného zvířete. Posilování spícího zvířátka vám ušetří peníze za pečovatelský balíček. Každé urychlení zvířete vás bude stát různé částky.
Výběr jazyka