Přátelství

Přátelství

Zpět

Pozvěte přítele

''Pozvat přítele'' je funkce, skrze kterou můžete do hry pozvat svého přítele. Zároveň můžete získat extra odměny a poskytnout svému příteli skvělý začátek s extra malou pomocí. Abyste mohli tuto funkci využít, musíte přejít na kartu Přátelství nebo přes možnost Nastavení vyberte položku ''Pozvat''.


V dalším okně uvidíte pokyny, co musíte udělat. Jednoduše klikněte na tlačítko ''Pozvat'' a pošlete odkaz s pozvánkou vašemu příteli pomocí své oblíbené aplikace pro zasílání zpráv. Čím více vašich přátel si naši hru nainstaluje a připojí se k ní prostřednictvím zvacího odkazu, tím více odměn můžete postupně získat.

Zde jsou odměny, které dostanete za pozvané přátele (za každého přítele obdržíte navíc 100 energie):
 
Počet pozvaných přátel
Diamanty
1
25
3
25
6
25
9
50
12
50
15
100

Upozornění: Je prosím důležité, aby si váš přítel naši hru nainstaloval poprvé prostřednictvím vámi vygenerovaného odkazu, jinak nebudete moci dostat odměnu. Také váš přítel musí dosáhnout úrovně 8 a navíc oba musíte být na stejném serveru, tedy na EU serveru. A na závěr, vy a váš přítel musíte povolit sdílení dat v rámci naší hry, protože aby mohla být pozvánka úspěšně zaregistrována, tato data musí být sdílena s naším systémem.
Výběr jazyka