Přátelství

Přátelství

Zpět

Nový systém přátelství - vše důležité, co byste měli vědět!

Vše důležité, co potřebujete vědět o novém systému přátelství

Nejprve se prosím podívejte na video níže:  


Co se stalo s předchozími předměty mých přátel?
Některé předměty a budovy se staly s novým systémem zastaralými, a byly vyměněny za film nebo jiné zdroje. Budovy, které již nyní nemají aktivní funkci, byly přeměněny na dekoraci a poskytnou Vám jednorázovou odměnu. Přátelé, kteří již postoupili na vyšší úroveň, získají v novém systému náskok.

Fotoalba ve hře
Hráči nyní mohou získat fotoalba obsahující snímky svých přátel. Tyto snímky obsahují vždy jednoho přítele a hráč potřebuje získat určitý počet snímků k odemknutí a zvýšení úrovně tohoto přítele.

Vzácnost přátel
Každý přítel má přiřazenou vzácnost, která souvisí s šancí na jeho získání, odměnami za zvýšení úrovně, a posílením. Existují čtyři typy vzácností: běžné, vzácné, epické a legendární. Barva snímku vždy odpovídá jeho vzácnosti. Běžné jsou bílé, vzácné jsou modré, epické jsou fialové a legendární jsou oranžové.

Maximální úroveň a film
Když hráč získá snímek přítele, který je již na maximální úrovni, automaticky se přemění na film. Film také můžete získat jako odměnu v událostech a dalších částech hry, a lze jej použít k nákupu dalších alb.

Druhy alb
Ve hře existují různé druhy alb. Alba mohou mít různou vzácnost i velikost.

Kde získat alba?
Alba si můžete koupit za film, nebo je získat různými jinými metodami jako například nákupem u obchodníka, v lokalitách a v událostech. Můžete si vyzvednout denní bezplatné album, nebo zakoupit prémiové album za diamanty.
Hráči se zakoupenou Zlatou vstupenkou mohou získat alba navíc.

Kde získat film?
Film můžete získat jako odměnu v různých částech hry nebo přeměnit duplicitní snímky přátel na maximálním levelu na film.

Přehled přátelství
Přehled přátelství zobrazuje jméno, stav přátelství (např. cizinec, přátelský, nejlepší přítel navždy), úroveň přátelství, zesílení, odměna za další level a požadavek na získání dalšího levelu.

Zvyšování úrovně přátel
Zvyšování úrovně u přátel odemkne další zvířata, pozemky, skleníky a budovy. Při čištění lokality od surovin nebo sbírání pokladů existuje šance na získání specifických předmětů navíc, a tato šance roste se zvyšováním úrovně přátelství. Pro každého přítele existuje maximální šance na získání předmětů navíc, a typ předmětů se odvíjí od konkrétního přítele.

Radnice a posílení
Každý přítel má jedno nebo více posílení, které se zlepšují s každou úrovní. Běžní přátelé mají jedno posílení, ale vzácnější přátelé mohou mít více posílení. Více přátel může mít stejný typ zesílení, jako například Jana Mlynářová a Julius, kteří oba mají jako posílení dvojnásobnou produkci výrobny krmení. Tato posílení jsou vylepšována na určitých úrovních jako součást odměny na žebříčku přátelství.

Jak přiřadit přítele?
Přátele můžete přiřadit k různým budovám a zvýšit tak jejich produkci buď uvnitř radnice, nebo přímo u výrobních budov.


Výběr jazyka