Locaties

Terug

Hoofdstukken en locaties

In Sunrise Village, wandel je door een extreem interessante wereld. Om je tocht te starten, klik je op de kaart icoon die je naar de kaart brengt.
Het verhaal is verdeeld in hoofdstukken. Er zijn verschillende locaties in elk hoofdstuk. Elke locatie heeft een naam, de naam van de eerste locatie is bijvoorbeeld Bosrijk.

Locaties dienen in volgorde te worden gedaan. Als je alle opdrachten hebt voltooid in een locatie, kun je doorgaan naar een volgende locatie waar je volgende avontuur op je wacht. Uitvinder Albert gaat je helpen met zijn luchtballon.