Locaties

Locaties

Terug

Alles over locaties

Ons avontuur bevat uit hoofdstukken en in elk hoofdstuk zijn er verschillende locaties die we één voor één bezoeken. Hoofdstukken en locaties hebben hun namen. In hoofdstuk 1 waar je op zoek gaat naar de vrouw van wijsheid heet "De lucht in" en bevat 4 locaties:
  1. Bosrijk
  2. Tshukaberg
  3. Tungremwoud
  4. Fortuinlaar
In elke locatie heb je de mogelijkheid om grondstoffen te verzamelen, deze kunnen verschillen per locatie. In bosrijk kun je veel naaldhout, hardhout en wat mineralen vinden en in Tshukaberg, waar het erg koud is, kun je veel dennen vinden en zelfs ijs wat kan worden gesmolten naar water. Dit zijn allemaal grondstoffen die je kunt gebruiken in je dorp.

In de locatie kun je ook verschillende opdrachtenvoorwerpen vinden zoals vuurbloemen die kunnen worden gebruikt als brandstof voor de luchtballon. Er zijn ook interessante plekken zoals een kampvuur of een fornuis. Op deze plekken kun je eten koken voor meer energie, ijs smelten voor water en meer.
In elke locatie zijn blauwe energieflesen, vaten en kisten verstopt. In de kisten kunnen verschillende voorwerpen zitten zoals munten, gouderts, ijzererts, fruit, handelaars tokens of buffs voor het versnellen van producties.


Bij het openen van kisten of vaten of het vrijmaken van de weg, kun je ook verschillende verzamelaarsvoorwerpen vinden. Zodra je 5 voorwerpen uit 1 collectie hebt verzameld, kun je deze inruilen voor beloningen zoals energie, fruit, water en meer.
Selecteer taal