Teams

Terug

Hoe kan ik een Team aanmaken?

Zodra je level 10 hebt bereikt, heb je de mogelijkheid om lid te worden van een team. Aan de linkerkant van het scherm kun je een nieuw grijs icoon vinden. Klik op het icoon en open de chat.
Je kunt de chat gebruiken zodra je lid bent van één van de teams. Om lid te worden van een team, kun je op het blauwe informatie icoon drukken of door te klikken op het groene icoon in het bericht van je opa. Je kunt nu één van de teams kiezen die worden getoond in het scherm of je kunt zoeken naar een team als je de naam kent.Je kunt ook je eigen team aanmaken. Dit kost een aantal munten. Klik op de "maak nieuw" knop, geef je team een naam en voeg een omschrijving toe die ervoor zorgt dat spelers aanmoedigen om lid te worden van je team. Je kunt ook aangeven wat het minimale level van een speler moet zijn om lid te worden van je team.
In het "badge" tabblad, kun je de badge van je team aanpassen. Kies een kleur, icoon en een vorm. Als je klaar bent met het instellen, klik je op de "Maak" knop. Zo lang je minder dan 30 spelers hebt, zal je team worden getoond in de lijst met teams waar andere spelers lid van kunnen worden!