Tekniske problemer

Tilbage

Jeg har problemer med at afslutte en opgave. / En opgave er ødelagt.

Vær venlig at afprøve følgende trin og tip:

1. Kontroller, om du har opfyldt alle kravene i opgaven. For at gøre dette skal du gå ind på vores https://wiki.the-west.net/Wiki-side og søge efter opgaven. Vi beklager, hvis den bestemte opgave, du leder efter, i øjeblikket ikke er tilgængelig på wikien, vi arbejder på det. Kontakt vores kundesupport for at lære mere.
  2. For visse opgaver skal du gå til opgavestilleren, for at acceptere / afslutte opgaverne.
  3. Hvis du har brug for at finde en opgavegenstand, skal du sørge for at have på dig de eller de nødvendige ting for at kunne finde denne.
  4. Vær tålmodig, da nogle opgavegenstande har en meget lav drop chance. Sjældent kan det ske, at selv efter tusinder af job, du stadig ikke har fået denne. Giv ikke op!
  5. Bemærk, at nogle opgaver kan have en tidsbegrænsning (f.eks. Du kan afslutte/ acceptere i bestemte timer, dage, eller du har kun et par dage til at afslutte den efter at have accepteret eller afsluttet en anden opgave). Disse oplysninger kan muligvis ikke nævnes på vores wiki-sider. Hvis det er tilfældet, så lad os vide det ved at kontakte os.
  6. Nogle opgaver er kun tilgængelige under begivenheder. En vis mængde af disse opgaverækker er kun tilgængelig under grund-begivenheden og kan kun lukkes i løbet af dette tidsrum.
  7. Gentagne opgaver kan kun accepteres i181 dage efter gennemførelse af den normale opgaverække.
  8. Husk også, at næsten enhver opgave kræver at være færdig med tutorial opgaverækkerne og især "Red saloonen, del 2".
  9. Bemærk: Du er også nødt til at afslutte tutorials-opgaverne for at udføre de daglige opgaver i Saloonen

Hvis dette ikke hjalp, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil med glæde undersøge dit problem!