Jeg tror, ​​jeg fandt en fejl. Hvordan rapporterer jeg den?

Tak, fordi du vil rapportere et potentielt problem til os, vi værdsætter al din indsats og vi vil forsøge at løse problemet så hurtigt som muligt. For at rapportere det skal du kontakte vores support. Nogle oplysninger, der kan hjælpe os med at finde og gengive problemet:

• et skærmbillede om problemet kan være meget nyttigt, vær venlig at uploade det i en ticket;
  • en detaljeret beskrivelse af fejlen (hvor, på hvilken skærm / del af spillet fejlen optrådte);
  • trin for at gengive den (f.eks. dreje med lykkehjul med bonds 5 gange);
  • hvis problemet er med en opgave, bedes du angive opgave navnet eller ID (du kan finde på vores Wiki-side).
Tak for at gøre The West bedre!