Selve spillet

Tilbage

Hvordan bruger jeg genstande med et krævet niveau højere end mine?

Soldater - en af klasserne - har en bestemt klassebonus, der giver spillerne mulighed for at udstyre genstande med et krav, der er højere med op til 3 niveauer sammenlignet med deres eget niveau. Ved at bruge en præmium Karakterbonus vil denne værdi fordobles, og du kan bruge våben med krav optil 6 niveauer højere end dit eget niveau.