Hvordan kan jeg registrere eller logge ind på forum?

Når du tilmelder dig spillet, modtager du kun en konto til selve spillet. Du skal registrere dig separat til forummet. Når du registrerer dig, skal du bruge dine spiloplysninger (brugernavn og adgangskode) for at oprette din forumkonto.
For at dette skal virke, skal du  have en valideret email adresse i spillet. Hvis du ikke har gjort det, kan du finde mere information her.
Når din  email konto er valideret, kan du skabe din forum konto ved at trykke på Registrer knappen på forums hovedside.

Hvis dette ikke hjalp, er du velkommen til at kontakte vores support, og de vil med glæde undersøge dit problem!