En person har fornærmet mig, eller de overtræder forumreglerne. Hvad kan jeg gøre?

Rapporter de berørte indlæg til forummoderator teamet, så de kan undersøge det, og hvis der er en reel overtrædelse af vores kommunikations regler, kan de tage de passende handlinger. For dette skal du bare logge ind på din forumkonto og derefter klikke på knappen Rapporter i venstre bund af den respektive kommentar.