Λογαριασμός

Λογαριασμός

Πίσω

Πως μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου και όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με μένα;

Διαγραφή λογαριασμού σε συγκεκριμένο κόσμο
Εάν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό παιχνιδιού σας σε έναν συγκεκριμένο κόσμο, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις → Λογαριασμός → Διαγραφή λογαριασμού


Εκεί, μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας σε αυτόν τον κόσμο. Ο λογαριασμός σας σε άλλους κόσμους και επίσης ο λογαριασμός φόρουμ δεν θα διαγραφεί. Μετά από 5 ημέρες ο λογαριασμός σας θα χαρακτηριστεί ως ανενεργός και μπορείτε ακόμα να επιλέξετε την επαναφορά του λογαριασμού σας ή να τον διαγράψετε οριστικά (αυτό δεν μπορεί να αντιστραφεί, όλα τα δεδομένα θα χαθούν). Αυτή η επιλογή παραμένει διαθέσιμη για όσο διάστημα ο λογαριασμός σας και ο αντίστοιχος κόσμος παιχνιδιών υπάρχει. Ενώ ο χαρακτήρας σας είναι απενεργοποιημένος, οι άλλοι παίκτες δεν μπορούν να δουν πληροφορίες για εσάς στον αντίστοιχο κόσμο.


Διαγραφή όλων των δεδομένων που σας αφορούν

Εάν θέλετε να διαγράψετε όλα τα δεδομένα που σας αφορούν, επικοινωνήστε με το κέντρο υποστήριξης όπου θα σας βοηθήσουν με το αίτημά σας. Σημειώστε προσεκτικά ότι αυτή η διαδικασία θα διαγράψει όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα σχετικά με τον λογαριασμό παιχνιδιού και φόρουμ σας, όπως σβόλια, αντικείμενα, επιτεύγματα κ.λπ. Μόλις ολοκληρωθεί η διαγραφή, τα δεδομένα δεν μπορούν να αποκατασταθούν. Οι δημοσιεύσεις του φόρουμ σας δεν θα διαγραφούν, αλλά δεν θα επισυνάπτονται πλέον σε κανένα λογαριασμό. Η διαγραφή μπορεί να διαρκέσει έως και 7 ημέρες.

Εάν ξεκινήσατε κατά λάθος τη διαγραφή, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και επιλέξτε το κουμπί "Επαναφορά λογαριασμού".
Επιλογή γλώσσας