Μετακίνηση

Μετακίνηση

Πίσω

Έχω χαρακτήρες σε όλους τους πιθανούς κόσμους όπου μπορώ να μετακομίσω. Τι μπορώ να κάνω;

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή μετακίνησης, πρέπει να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας σε έναν από τους κόσμους όπου είναι ανοιχτή η μετακίνηση. Εάν δεν θέλετε να το κάνετε, μπορούμε να σας προτείνουμε να ζητήσετε από άλλους παίκτες να σας βοηθήσουν μεταφέροντας τα αντικείμενά σας στον αντίστοιχο κόσμο. Απλά πουλήστε τα μέσω της αγοράς και μετά τα πουλούν πίσω σε εσάς μετά τη μετακίνηση. Ωστόσο, κάντε αυτό μόνο με παίκτες που εμπιστεύεστε, η ομάδα υποστήριξης δεν μπορεί να σας βοηθήσει εάν δεν σας δώσουν τα αντικείμενα.

Αντικείμενα που δεν μπορούν να πωληθούν στην αγορά, δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλους κόσμους. Ωστόσο, μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα στην υποστήριξη του παιχνιδιού για να μεταφέρετε ένα αντικείμενο σε οποιονδήποτε κόσμο στον οποίο η μετακίνηση είναι ανοιχτή εάν έχετε ενεργό χαρακτήρα σε όλους τους κόσμους όπου είναι δυνατή η μετακίνηση και πληροίτε όλες τις ακόλουθες απαιτήσεις:
  • Ο κόσμος έχει προγραμματιστεί να κλείσει.
  • Το αντικείμενο ήταν διαθέσιμο μόνο κατά τη διάρκεια μιας πώλησης και τώρα δεν μπορεί να ληφθεί.
  • Το αντικείμενο αγοράστηκε με σβόλια.
  • Το προϊόν δεν μπορεί να πωληθεί στην αγορά.
Ή
  • Το αντικείμενο αποκτήθηκε από μια αποστολή που δεν είναι πλέον διαθέσιμη στο παιχνίδι.
  • Το προϊόν δεν μπορεί να πωληθεί στην αγορά.
Ή
  • Το αντικείμενο ήταν απ' τα νικηφόρα της εκδήλωσης (από Πασχαλινή Εκδήλωση, Ημέρα Ανεξαρτησίας, Οκτόμπερφεστ) το οποίο αποκτήθηκε κερδίζοντας στις κύριες εκδηλώσεις.

Λάβετε υπόψη ότι η ομάδα υποστήριξης δεν είναι υποχρεωμένη να μεταφέρει οποιοδήποτε στοιχείο, καθώς αυτό συνήθως δεν είναι δυνατό, επομένως μπορούν ανά πάσα στιγμή να απορρίψουν το αίτημά σας, ακόμη και αν πληροίτε τα αναφερόμενα κριτήρια.
Επιλογή γλώσσας