Migráció / költözés

Migráció / költözés

Vissza

Rendelkezem karakterrel minden világon ahova költözhetnék. Mit tehetek?

Annak érdekében, hogy használni tudd a költözés lehetőségét véglegesen törölnöd kell a fiókodat az egyik világról, amelyre költözni lehet. Amennyiben ezt nem szeretnéd megtenni, azt tudjuk tanácsolni, hogy kérd más játékosok segítségét a tárgyaid kívánt világra való áthelyezésében. Egyszerűen add el őket a piacon, és ők adják neked vissza miután megtörtént a migráció. Ugyanakkor kérjük, ezt csak olyan játékosokkal tedd meg, akikben megbízol, a support csapat nem tud a segítségedre lenni, ha nem kapod vissza a tárgyakat.

Azok a tárgyak amelyek nem eladhatóak a piacon, nem helyezhetőek át más világra. Ugyanakkor kérelmet nyújthatsz be a support csapathoz, ha rendelkezel aktív karakterrel azokon a világokon ahova költözni lehetséges. Továbbá az alábbi összes követelmény teljesül:
  • A tárgy csakis egy kiárusítás alkalmával volt elérhető és jelenleg nincs semmilyen lehetőség az újra megvásárlásra,
  • A tárgy aranyrögökért lett megvásárolva,
  • A tárgy nem eladható a piacon.
VAGY
  • A tárgy egy olyan kalandsor alkalmával lett megszerezve, amely már nem elérhető a játékban, így a tárgy megszerzésére nincs már lehetőség,
  • A tárgy nem eladható a piacon.
VAGY
  • Esemény győztes fegyverszettel (Húsvéti esemény, Függetlenség napi esemény, Oktoberfest) rendelkezel, amelyet valamelyik eseményünkön nyertél meg.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a támogató csapat nem köteles semmilyen tárgyat áthelyezni, mivel erre általában nincs lehetőség, így bármikor elutasíthatják kérését, még akkor is, ha teljesíti az említett kritériumokat.
Nyelv kiválasztása