Technische vragen

Terug

Het spel is kapot, geeft vervormde menu's en onnauwkeurige informatie weer.

Probeer allereerst de pagina opnieuw te laden met CTRL + F5. Als het niet helpt, wis dan je cache. Als het probleem zich blijft voordoen, probeer dan je cookies te verwijderen.

Om dit te doen:

1. Ga naar je browseropties / instellingenmenu.
  2. Zoek naar de optie 'Browsegegevens wissen'.
  3. Kies bovenaan een tijdsbereik. Selecteer All time om alles te verwijderen.
  4.  Selecteer nu 'Cookies en andere sitegegevens' of 'In cache opgeslagen afbeeldingen en bestanden'.
  5.  Klik op 'Gegevens wissen'.
Als dit niet helpt, maak dan een screenshot van het probleem en neem contact op met onze supportdienst.