Technische vragen

Terug

Soms krijg ik de melding "Het lijkt erop dat je een beetje pech doormaakt"

Dit bericht wordt weergegeven wanneer je in korte tijd te veel serveraanvragen doet. Vaak gebeurt dit vanwege gebruikersscripts. Dit is geen bug, maar een normale serverbescherming. Om dit soort problemen in de toekomst te voorkomen, hoef je alleen maar minder klikken in een bepaalde periode uit te voeren.

Wacht een paar minuten om het op te lossen. Neem contact met ons op als het probleem langer dan 15 minuten aanhoudt.