Account

Terug

Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen?

Als je je eerder gebruikte wachtwoord kent, kun je dit wijzigen via de instellingen in de game (Instellingen → Account → Wachtwoord wijzigen). Om dit te doen, moet u uw oude wachtwoord één keer invoeren en het nieuwe wachtwoord twee keer.

Als je je wachtwoord bent vergeten, klik dan op de link Wachtwoord wijzigen op de hoofdpagina van het spel.

We sturen een e-mail met een link voor het wijzigen van het wachtwoord en u kunt een nieuwe instellen. Houd er rekening mee dat dit wordt verzonden naar het e-mailadres dat u aan uw The West-account heeft toegewezen. Als u geen toegang heeft tot dat e-mailadres, kunt u uw wachtwoord niet via deze methode herstellen. Neem in dat geval contact op met de supportdienst.