Hoe kan ik mijn karakter migreren?

Als er een migratieroute beschikbaar is, wordt deze toegankelijk in het instellingenmenu. Ga naar Instellingen Account Accountoverdracht scherm. Hier kunt u uw gewenste bestemmingswereld selecteren. U moet uw wachtwoord invoeren voordat u op de overdrachtknop klikt.

Je personage wordt niet onmiddellijk gemigreerd nadat je ervoor hebt gekozen; alle geplande migraties vinden 's nachts plaats, dus het kan zijn dat u tot 24 uur moet wachten voordat de migratie is voltooid. U kunt niet inloggen tussen planning en voltooiing van de karaktermigratie zonder het proces te annuleren. Na deze tijd heb je toegang tot je personage door een normale login uit te voeren en vervolgens de bestemmingswereld te selecteren om binnen te gaan.