Wat zijn de vereisten van migratie?

Voordat karaktermigratie kan plaatsvinden, moet aan verschillende voorwaarden zijn voldaan:
  • InnoGames moet op uw wereld een migratieroute vaststellen.
  • Je mag geen bestaand personage hebben in de bestemmingswereld.
  • Je personage moet niveau 40 hebben bereikt.
  • Je personage mag geen lopende duels, andere taken of veilingen hebben.
  • Als je een lopende migratie hebt geannuleerd, moet je twee dagen wachten om een nieuwe te starten,
  • Je personage mag de afgelopen 90 dagen niet zijn gemigreerd naar de wereld van bestemming.
Je personage wordt niet onmiddellijk gemigreerd nadat je ervoor hebt gekozen; alle geplande migraties vinden 's nachts plaats, dus het kan zijn dat u tot 24 uur moet wachten voordat de migratie is voltooid. U kunt niet inloggen tussen planning en voltooiing van de karaktermigratie zonder het proces te annuleren. Na deze tijd heb je toegang tot je personage door een normale login uit te voeren en vervolgens de bestemmingswereld te selecteren om binnen te gaan.