Boj o pevnosť

Boj o pevnosť

Naspäť

Ako sa prihlásiť do bitky?

Ak sa chcete zúčastniť bitky, musíte byť v čase jej začiatku prítomní v pevnosti. Nemôžete sa zapojiť do bitky, ktorá sa už začala, takže sa uistite, že neprídete neskoro. Každá bitka sa začína 24 hodín pred jej začiatkom. Počas tejto doby sa môžete zaregistrovať do bitky, vybrať si pozíciu a odcestovať do pevnosti. Hráči z útočiacej aliancie sa môžu pripojiť len k útoku, zatiaľ čo hráči z aliancie, ktorá vlastní pevnosť, sa môžu pripojiť len k obrane. Ostatní hráči si môžu vybrať, ku ktorej strane sa pridajú.


Hneď ako je pevnosť napadnutá, všetkým hráčom, ktorých sa bitka týka, sa odošle správa.


Ak sa chcete prihlásiť do bitky, postupujte podľa nasledujúcich krokov: Otvorte Hry pre viacerých hráčov -> Bitky o pevnosti .
Otvorí sa okno s aktuálnymi bitkami o pevnosti. -> Kliknite na ikonu pod časom bitky, do ktorej sa chcete zapojiť. -> Vyberte stranu bitky, na ktorú sa chcete prihlásiť. -> Prijmite varovanie o možnej strate peňazí a energie, ak omdliete. -> Vyberte si svoju štartovaciu pozíciu na mape a svoj cieľ. -> Uložte svoje nastavenia. Na ľavej strane obrazovky sa potom zobrazia malé hodiny, ktoré odpočítavajú čas do začiatku bitky.
Výber jazyka