Článek

Jak mohu ze světa smazat svůj účet?

Herní účet může být smazán pomocí možnosti v nastavení: Účet → Zrušit účet.

Upozorňujeme, že z bezpečnostních důvodů dojde ke smazání až po pěti dnech a během této doby máte kdykoliv možnost smazání účtu zrušit. Účet se vám smaže pouze na daném světě, kde jste o zrušení účtu zažádal. Chcete-li smazat váš účet na více světech, musíte tak ručně zadat zrušení na každém jednotlivém světě.