Herní účet

Herní účet

Zpět

K čemu slouží zástup v dovolené?

Pokud se dočasně nemůžete přihlašovat na váš účet, můžete požádat jiného hráče pomocí zástupu v dovolené, aby se o váš účet postaral v době vaší nepřítomnosti. Zástup zadáte kliknutím na nastavení v horním menu a tam zvolením možnosti zástup v dovolené. Následně můžete zadat jméno hráče, kterého požádáte, aby se staral o váš účet. Jakmile vaši žádost přijme, nebudete se moct přihlásit do hry, dokud nebude zastupování ukončeno.

Jako svůj zástup požádejte určitě takového hráče, kterému můžete plně důvěřovat. Bude mít kontrolu nad vaším účtem, takže ho dokonce může vědomě poškodit. Taktéž by to měl být někdo, kdo má čas a může se dostatečně o váš účet starat. Zástup v dovolené ukončíte tak, že se přihlásíte na svůj účet a následně pomocí nabízené možnosti zástup zrušíte.

Pokud vás o zastupování požádá jiný hráč, musíte nejdříve jeho žádost přijmout (nebo zamítnout, pokud se o účet starat nechcete). Navštivte nastavení v horním menu a tam klikněte na zástup v dovolené. Jakmile přijmete žádost, uvidíte tlačítko na přihlášení se do účtu jiného hráče, které vás po kliknutí přesměruje na daný účet.

Během nastavování zástupu v dovolené od vás bude hra vyžadovat, abyste zadali heslo k vašemu účtu.

Poznámka: Existují různá omezení, kterými můžete zabránit zástupu provádět určité akce na vašem účtu, např. posílat útoky, podporu či obchodovat. Všechny další informace naleznete na dané stránce zástupu.

Výběr jazyka