Konto

Konto

Tilbage

Hvad er konto-sitting?

Hvis du vil være væk fra spillet i noget tid og har brug for nogen til at passe på din konto, kan du bruge konto Sitte systemet til at lade nogen logge ind på din konto og tage sig af den. For at gøre dette skal du klikke på indstillinger i topmenuen og derefter kontositting. Herfra kan du indtaste navnet på den spiller, du ønsker at sætte dig. Så snart de accepterer anmodningen, kan du ikke længere spille din konto, før du afslutter konto sittingen.
Du bør helt sikkert sikre dig, at den person, der sidder på kontoen, er en, du har tillid til. Da de næsten har fuld adgang til din konto, er der et potentiale for dem at gøre meget skade. Du skal også sørge for, at de har tid til at passe din konto tilstrækkeligt. For at afslutte kontosessionen skal du bare logge ind som normalt på din konto, og du vil blive præsenteret for en skærm, der giver dig mulighed for at afslutte sittingen.
Når du er blevet bedt om at passe en konto for en anden, skal du først acceptere dette (eller afvise det, hvis du ikke vil). Du kan gøre dette ved at gå til Indstillinger i topmenuen og derefter klikke på kontositting. Når du har accepteret anmodningen, vil du se et log-in-link ved siden af spillerens navn. Dette giver dig mulighed for at få adgang til deres konto.
Hver gang du opretter en konto sitting, skal dette bekræftes med din kontos adgangskode. Bemærk: Efter en forudindstillet tidsperiode sættes der begrænsninger på sat-konti, såsom manglende evne til at sende angreb, support eller handler. Flere oplysninger kan findes på indstillingssiden for hver verden og meddelelsessiden for hver verden.
Vælg sprog