Λογαριασμός

Λογαριασμός

Πίσω

Τι είναι η επιτήρηση;

Αν δε μπορείς να συνδεθείς και χρειάζεσαι κάποιον να προσέχει τον λογαριασμό, μπορείς να ορίσεις Επιτηρητή από Ρυθμίσεις --> Επιτήρηση. Θα πρέπει να εισάγεις το όνομα του χρήστη που θέλεις να ορίσεις επιτηρητή και να επιβεβαιώσεις την επιλογή σου με τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού. Μόλις το αίτημα γίνει δεκτό, ο επιτηρητής θα αναλάβει τον έλεγχο του λογαριασμού και για να συνδεθείς θα πρέπει να τερματίσεις την επιτήρηση.


Δεδομένου πως  ο επιτηρητής έχει πλήρη πρόσβαση στον λογαριασμό και μπορεί να ενεργεί αντ' αυτού, θα πρέπει να είναι άτομο εμπιστοσύνης. Για επιπλέον ασφάλεια μπορείς να επιλέξεις ποιες ενέργειες δεν θα μπορεί να εκτελεί ο επιτηρητής για όσο χρονικό διάστημα σε επιτηρεί.

Αν σε ορίσουν επιτηρητή, θα πρέπει πρώτα να αποδεχτείς την επιτήρηση. Μπορείς όμως και να απορρίψεις το αίτημα εάν δεν θέλεις ή δεν έχεις χρόνο να επιτηρήσεις έναν λογαριασμό. Η αποδοχή και η σύνδεση σε έναν επιτηρούμενο λογαριασμό γίνεται από Ρυθμίσεις --> Επιτήρηση.

Σημείωση: μετά από συνεχόμενη επιτήρηση, ενδέχεται να υπάρξουν αυτόματες αποτροπές ενεργειών στον επιτηρητή, για παράδειγμα δεν θα μπορεί να στείλει επιθέσεις, άμυνες και σαρώσεις.