Διάφορα

Διάφορα

Πίσω

Φανταστική ασφάλεια και πώς να τη διατηρήσετε!

Η διατήρηση της ασφάλειας του λογαριασμού σας είναι πολύ σημαντική, αλλά πολύ εύκολη, αρκεί να θυμάστε μερικές βασικές συμβουλές.

Ο κωδικός πρόσβασης του λογαριασμού σας αποθηκεύεται στους διακομιστές μας με μη αναστρέψιμα κρυπτογραφημένο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος για το προσωπικό των Φυλετικών Μαχών ή άλλους παίκτες να αποκτήσουν πρόσβαση στον κωδικό πρόσβασής σας μέσω του συστήματός μας.

Ωστόσο, οι παίκτες θα μπορούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας λόγω των εξής:

  • Έχετε επιλέξει έναν κωδικό πρόσβασης που μπορεί εύκολα να μαντέψει κάποιος.
  • Έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας από έναν δημόσιο υπολογιστή και έχετε αποθηκεύσει τον κωδικό πρόσβασης σε αυτόν τον υπολογιστή. Είναι επίσης πιθανό κάποιος να σας είδε να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης.
  • Έχετε πέσει θύμα απάτης (μερικές φορές αναφέρεται ως phishing).

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να προστατευτείτε από αυτά τα πράγματα.

  • Επιλέξτε προσεκτικά τον κωδικό πρόσβασής σας. Δεν πρέπει να περιέχει το όνομα ή το επώνυμό σας ή οτιδήποτε εύκολο να μαντέψει κανείς. Ένας κωδικός πρόσβασης όπως 1234 ή κωδικός πρόσβασης είναι εξαιρετικά ανασφαλής. Θα πρέπει να επιλέξετε κάτι που περιλαμβάνει αριθμούς, κεφαλαία γράμματα και ειδικούς χαρακτήρες.
  • Όταν συνδέεστε σε δημόσιο υπολογιστή, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή διατήρησης σύνδεσης. Πάντα να επιλέγετε όχι όταν ερωτηθείτε εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τον κωδικό πρόσβασής σας και βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν σας παρακολουθεί όταν τον πληκτρολογείτε.
  • Κανείς από την ομάδα των Φυλετικών Μαχών δεν θα σας ζητήσει ποτέ τον κωδικό πρόσβασής σας.
  • Δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείτε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης για πολλούς ιστότοπους. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην χρησιμοποιείτε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείτε στη διεύθυνση e-mail σας σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο. Εάν χάσετε τον έλεγχο του E-Mail σας, θα χάσετε πολλά περισσότερα. Εάν χάσετε ποτέ τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού, μπορείτε να τον ανακτήσετε με το E-Mail σας. Δεν θα είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε εάν χάσετε τον λογαριασμό E-Mail σας.