Konto

Konto

Tilbake

Hva er kontositting?

Hvis du skal være borte og trenger noen til å passe på kontoen din, kan du bruke kontosittesystemet til å la noen logge på kontoen din og ta vare på den. For å gjøre dette må du klikke på innstillinger på toppmenyen og deretter kontositt. Herfra kan du skrive inn navnet på spilleren du ønsker å sette deg. Så snart de godtar forespørselen, vil du ikke lenger kunne spille kontoen din før du avslutter kontoen.

Du bør definitivt sørge for at personen som sitter på kontoen, er noen du stoler på. Siden de har nesten full tilgang til kontoen din, er det potensielt for dem å gjøre mye skade. Du må også sørge for at de har tid til å passe på kontoen din. For å avslutte kontosittet, logg inn som normalt på kontoen din, og du vil bli presentert med en skjerm som gir deg muligheten til å avslutte møtet.

Når du har blitt bedt om å sitte på konto for noen andre, må du først godta sittende forespørsel (eller nekte det hvis du ikke vil). Du kan gjøre dette ved å gå til Innstillinger i toppmenyen og deretter klikke på kontositt. Når du har godtatt forespørselen, vil du se en påloggingskobling ved siden av spillerens navn. Dette lar deg få tilgang til kontoen deres.

Hver gang du oppretter en konto, må dette bekreftes med kontopassordet.
Merk: Etter en forhåndsinnstilt tidsbegrensning er satt på lørdagskontoer, for eksempel manglende evne til å sende angrep, støtter eller handler. Mer informasjon finnes på innstillingssiden for hver verden og kunngjøringssiden for hver verden.